2013,  Best Ofs,  Crazy-Cage,  Movies

XIII: The CrazyCage Award

Runners Up: Michael Shannon (Man of Steel), Sam Rockwell (Seven Psychopaths), Matthew Fox (Alex Cross) og Dwayne Johnson (Pain & Gain)

Det er blot år nummer 2 for The CrazyCage Award og prisen står allerede på randen af afgrunden. Sidste år, i prisens debut, kunne skuespilleren som lagde navn til festlighederne se på fra sidelinjen og i år er han ikke engang nomineret. Det er en skandale og jeg har informeret gagathemovies’ bestyrelse om min utilfredshed, med intention om at slæbe dem i retten for falsk reklame. Den side af sagen er selvfølgelig, at Nicolas Cage ikke belønnede os trofaste fans med en CrazyCage præstation i det forgangne år. Han overlod galskaben til John Cusack i The Frozen Ground, mens han spillede the straight guy og han måtte tage til takke med sin nominering for The Croods. Det er ikke godt nok og jeg har store forventninger om at dette ændre sig i 2014, for mit liv er bare ikke det samme uden den sindssyge som er CrazyCage.

Heldigvis var der andre som samlede galninge-stafetten op og videreførte mentaliteten med ustyrligt, manisk og fornøjeligt overspil. Sidste års vinder, Michael Shannon, er nomineret igen i år for hans rolle som General Zod i Man of Steel, hans overspil er stort set den eneste grund til at se den film. Sam Rockwell leverer endnu en fantastisk overgearet præstation i Seven Psychopaths og Dwayne Johnson stjæler scener til højre og venstre som det religiøse muskelbundt i Michael Bay’s Pain & Gain. Jeg har tidligere gjordt mit til Alex Cross kendt, men kan man more sig lidt over Matthew Foxs overdrevne skuespil.

Jeg var mere end en smule skuffet over Ryuhei Kitamura’s No One Lives. Kitamura har markeret sig som en af de mest sindssyge asiatiske instruktører med film som Versus, Alive, Sky High og Midnight Meat Train, men No One Lives fremstod mest af alt som kedelig og ligegyldig. Et element af No One Lives gør dog filmen værd at se og det er Luke Evans som stjernepsykopat. Han er manisk, djævelsk charmrende og overdreven voldelig, alt hvad man håber på i CrazyCage præstation.

Creator of gagathemovies.dk , writer, lover & hater of movies, games and television...and by the way, this bio is broken!

Got Something to Say?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.