GaGa's Netflix Guide

Did You Miss Me?

Netflix-anbefalingerne vender hermed tilbage på siden efter en hård kamp med support, lange overvejelser om formatet og nervøse spekulationer over om folk overhovedet kan bruge dem til noget. Jeg blev enig med mig selv om, at det første var mere besvær end gavn, det andet forbliver det samme og jeg håber da, at folk falder over noget de ellers ikke ville have fundet. Men nok snak om omstændighederne og videre til selve anbefalingerne.

Raylan Givens har endelig fundet vej til den danske Netflix. Justified er blandt de absolut bedste tv-serier lige nu og de to første sæsoner ligger bare og venter på at blive set. Serien er en hårdkogt moderne western baseret på Elmore Leonards historier, Leonard har tidligere skrevet fremragende forlag til film som Out of Sight, Jackie Brown, Killshot og 3:10 to Yuma. Serien burde også kunne overbevise dem der, af en eller anden grund, stadig er i tvivl om Timothy Olyphant.

justifiedraylanboyd

Leonard er ikke den eneste store forfatter som har startet fantastiske serier, Davd Mamet (Glengarry Glen Ross, The Spanish Prisoner, Wag The Dog, Ronin) stod bag The Unit og alle 4 sæsoner er nu tilgængelige på Netflix. The Unit omhandler en speciel styrke i den amerikanske hær, serien er derfor selvfølgelig fyldt med action og spænding, men karaktererne, deres liv og deres familier får mindst lige så meget fokus. Rollelisten indeholder blandt andre Dennis Haysbert (24, Far from Heaven) og Scott Foley (Felicity, Scrubs) samt  Robert Patrick (T2) og de spiller alle fremragende. Jeg har tidligere anbefalet Misfits og den er også på Netflix. Serien er lidt en blanding af Chronicle og Attack the Block, så altså semi-kriminelle unge som får superkræfter, tilsat provokerende engelsk humor. Det er sjovt og underholdende tidsfordriv, desuden så varer de engelske serier kun omkring 6 episoder pr sæson, så det virker mere overskueligt.

Dagens tema: stupid fun

En gang i mellem er det rart, bare at slå hjernen fra og grine af plat humor. Dagens tema er et par anbefalinger med dette formål. Jeg er godt klar over at disse film ikke er specielt gode, himmelråbende stupide og generelt bunden af den filmiske fødekæde, men jeg syntes de var sjove og det er mere end man kan sige om de fleste Adam Sandler film og komedie-serier på tv.

kung-pow

Komediegruppen Broken Lizards eneste “vellykkede” film, Super Troopers, følger et hold tåbelige landevejsbetjente og kamp for at undgå reelt arbejde. Det er dumt, meget dumt, men burde ses alene for kattescenen, so go watch it right meow! Steve Oedekerk (Ace Ventura: When Nature Calls, Bruce Almighty, Nothing to Lose) er kendt for store mængder idioti, han lavede eksempelvis en stribe parodier af kendte film med hans tommelfinger i hovedrollen, men han overgik sig selv med Kung Pow: Enter the Fist. Oedekerk har taget en gammel kung fu, lagt nye stemmer på og klippet sig selv ind på computer. Jeg ved godt at det lyder pænt dumt, men det er faktisk endnu dummere når det først går i gang. Jeg burde hade den som pesten, men jeg kunne ikke lade være med at grine. Mange anmeldere har svinet Project X til og kaldt det en skændsel mod filmindustrien, jeg tror dog at de tog filmen lidt for alvorligt og samtidig glemte alt det andet møg som industrien har at byde på. Jeg syntes at det var en tåbelig, men også ganske underholdende og sjov festfilm, så det kan man tage som man vil.

Det var så en håndfuld, mere eller mindre reelle, anbefalinger og der skal nok komme flere.

Creator of gagathemovies.dk , writer, lover & hater of movies, games and television...and by the way, this bio is broken!

Got Something to Say?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.