Random

Weekend Update: Restarting the Week

Jeg var noget overrasket over den store opmærksomhed som Silver Linings Playbook fik ved årets oscar-show, men efter at jeg har set den, giver det hele mere mening. Filmen er en gribende kærlighedshistorie mellem to lettere forstyrede mennesker, fremragende spillet af Bradley Cooper og Jennifer Lawrence. Deres sindslidelser ligger som filmens kerne og bliver aldrig brugt som en humoristisk gimmick, som det ofte er tilfældet i andre komedie. Det er også forfriskende, at blive mindet om at Robert DeNiro faktisk er en god skuespiller, efter mange år med elendige film fra hans side. Silver Linings Playbook er en stærk og modig film, så længe man forstår at den er ikke den rendyrkede komedie som filmens trailer sælger.

silver-linings-playbook

Jeg havde blot et par timer tilbage af Crystal Dynamics’ reboot af deres succesfulde Tomb Raider serie, da et bug i spillet tvang mig til at starte forfra, mere om det senere. Jeg nød de timer at jeg nåede af Lara Crofts nye eventyr og den kommende anmeldelse bliver sandssynligvis også ganske positiv, men der går bare lidt længere tid, nu når jeg var nød til at genstarte spillet. Hvis man i mellemtiden mangler lidt Tomb Raider i ens liv, så har drengene på Dobbelt D’s Definitive DVD Podcast netop lavet et kommentarspor til den første film. Filmen er på ingen måde noget mesterværk, men David og Dennis dykker altid dybt i deres research og bringer masser af interessant information på banen. Kommentarsporet kan findes på deres side og som altid ved disse spor, så er det på engelsk, men hvis man ikke forstår engelsk, så vil jeg blot minde om at vi lever i 2013 og man burde gøre noget ved det.

Af andre ting fra ugens forløb, kan jeg nævne at jeg kæmper selvfølgelig videre i Dark Souls og syntes nu at have forstået de fleste af spillets systemer. Jeg forsøgte også at gense Speed Racer til en Revisit of the Damned artikel, men jeg nåede kun 40 minutter ind før jeg måtte give op og slukke for afspilleren. Jeg prøver nok igen på et andet tidspunkt, men det bliver en hård og pangfarvet kamp.

Creator of gagathemovies.dk , writer, lover & hater of movies, games and television...and by the way, this bio is broken!

Got Something to Say?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.