2010,  Best Ofs

MMX: Best Director

Runners up: Kim Ji-Woon (The Good, The Bad, The Wierd), Werner Herzog (The Bad Lieutenant: Port of Call New Orleans), Martin Scorsese (Shutter Island) og David Fincher (The Social Network)

Kim Ji-Woon stod foran en svær opgave med en koreansk remake af Sergio Leones klassiker The Good, The Bad and The Ugly men opgaven blev løst med bravur. Ji-Woon Kim er en del af den nye klasse af fremragende koreanske instruktører som de sidste år har udgivet den ene fantastiske film efter den anden. Sammen med Bong Joon-Ho (The Host, Mother, Memories of Murder) og Park Chan-Wook (Oldboy, Thirst, Sympathy for Mr. Vengeance) er Kim Ji-Woon (Tale of Two Sisters, A Bittersweet Life) nogle af de instruktøre man skal holde øje med i fremtiden. Den sindssyge tysker Werner Herzog fandt den perfekte film-partner i den næsten lige så sindssyge Nicolas Cage i The Bad Lieutenant: Port of Call New Orleans. Samarbejdet var hele tiden overraskende og altid godt. Martin Scorsese viste endnu engang med Shutter Island, at han er en sand mester i kunsten at lave en stemningsfuld og spændende thriller. David Fincher er en af de absolut bedste instruktører i Hollywood og han formår gang på gang at levere film der ligger i top 10 i et given år. Dette ændrede sig ikke i 2010 med The Social Network.

Men hvis David Fincher er så perfekt, hvorfor er det så ikke ham der løber af med æren som bedste instruktør i 2010? Den er der en simpel grund til: De høje herrer i Hollywood gav Christopher Nolan en hel masse penge til at lave hans drømmeprojekt. (¤ ha ha, drømme-projekt, sjovt) Det var tæt løb, men Christopher Nolan skabte noget helt specielt med Inception.

Creator of gagathemovies.dk , writer, lover & hater of movies, games and television...and by the way, this bio is broken!

Got Something to Say?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.