Film Review,  Movies

It’s X-Mas, Yo! Part XI

Nu er det jul igen, nu er det jul igen… og endnu engang er julestemningen dæmpet noget af tankerne om vacciner, nedlukninger og sygdom, men så er det da rart at filmens verden kan minde én om dengang hvor man kun tænkte på noget helt andet… nemlig er der nu det rigtige i pakkerne under træet.

8-Bit Christmas er en nostalgisk rejse tilbage i tiden, ikke blot til dengang hvor man ønskede sig intet andet end den nye spillekonsol fra Nintendo, men også til en tid hvor der rent faktisk blev lavet hyggelige og underholdende børnefilm.

Jack Doyle har kun ét ønske til jul, en Nintendo Entertainment System, men det ser absolut ikke ud til at gå i opfyldelse. Så han og nogle venner beslutter sig for at tage sagen i egen hånd og skaffe en selv.

8-Bit Christmas ligger ikke skjul på at det mest af alt er en moderne fortolkning af A Christmas Story, men skuespillerne er veloplagte og det fungerer ganske udmærket som en underholdende julekomedie for hele familien. Det er sjov og ballade, men formår også medrivende til sidst.

GOD JUL

Instruktør: Michael Dowse Forfatter: Kevin Jakubowski Medvirkende: Winslow Fegley, Neil Patrick Harris, Steve Zahn, June Diane Raphael, Max Malas og David Cross Udgivelsesår: 2021 Land: USA Spilletid: 97 min.

Creator of gagathemovies.dk , writer, lover & hater of movies, games and television...and by the way, this bio is broken!

Got Something to Say?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.