Cinematic Judgement,  GaGa Says,  Games

End of a Generation: Part 1

De sidste 12-18 måneder har Microsoft købt ind i det store spiludvikler katalog, heriblandt Bethesda (Fallout, Elder Scrolls), Tango Gameworks (The Evil Within), Id Software (Doom), Machine Games (Wolfenstein), Arkane Studios (Prey, Dishonored), Double Fine (Psychonauts), Ninja Theory (Hellblade, Enslaved) og Obsidian (The Outer Worlds) for at være mere konkurrencedygtige i den kommende generation, men det har de også brug for, da det ærlig talt har set lidt tyndt ud med de exclusive titler i den nuværende generation.

Der har da været fremragende spil som Titanfall, Gears 5, Sunset Overdrive og begge Ori titler. Forza serien har også holdt en ganske høj standart, både på Motorsport og Horizon siden, men der er bare kommet så mange af dem nu, at dækkene begynder at virke lidt tyndslidt.

Nogle af deres stort opsatte spil har desuden skuffet en del; Remedy’s Quantum Break og den tilhørende tv-serie var allerhøjst middelmådigt, ReCore var charmerende men halvfærdigt, Sea of Thieves blev lanceret uden indhold og Crackdown 3 var en håbløst forældet skygge af originalen.

Herunder er en liste over de vigtigste exclusive titler på Xbox One.

#IDARB
Forza Motorsport
Halo 5
Ori and the Blind Forest
Gears 5
Battletoads
Crimson Dragon
State of Decay 2
Tell Me Why
Bleeding Edge
Halo Wars 2
Killer Instinct
D4: Dreams Don’t Die

Dance Central Spotlight
Forza Horizon
Sunset Overdrive
Ori and the Will of the Wisps
Crackdown 3
Titanfall
Sea of Thieves
Quantum Break
Deep Rock Galactic
Phantom Dust
ReCore
Massive Chalace
Gears Tactics

Creator of gagathemovies.dk , writer, lover & hater of movies, games and television...and by the way, this bio is broken!

Got Something to Say?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.