GaGa's Netflix Guide,  Movies

GaGa’s Netflix Guide: List of Originals Update

Der kommer mange originale eller exclusive film på Netflix, nogle gange så mange som en håndfuld på en uge, så jeg har lavet en overskuelig liste som gør det lidt nemmere at sortere det gode fra det dårlige (listen kan findes her). Her er en kort opdatering af de sidste fem Netflix film jeg har set.

Project Power
Filmen virker lidt som den er lavet af en algoritme af andre bedre film, blandet med nogle løse forsøg på social kommentar, men gjort halvvejs seværdig af nogle gode skuespillere og en håndfuld interessante actionscener. [6/10]

I Lost My Body
Sød og gribende romantisk historie fortalt på en anderledes måde. Det er rart at se god gammeldags animation nu til dags, det er blevet en yderst sjældent ting. [8/10]

The Sleepover
Hyggelig lille action-adventure for de yngre. Den gør ikke det store nyt eller spændende, men den er bedre end så mange andre familiefilm. [5/10]

Fractured
Brad Anderson har lavet spændende thrillers før (Session 9, The Machinist) men det er lidt et problem, når man hurtigt har gennemskuet det grundlæggende mysterium i filmen og det ikke er særligt interessant. Filmen er fint nok lavet, den har bare ikke meget at byde på. [4/10]

The Babysitter: Killer Queen
Nu besvares et af tidens store spørgsmål; er det muligt for McG at være en mere irriterende og talentløs idiot? Ja, med The Babysitter: Killer Queen leverer han hans mest frustrerende og hysteriske film til dato.

Han forsøger at være en blanding af Eli Roth (Hostel, Cabin Fever) og Neveldine/Taylor (Crank, Ghost Rider: Spirit of Vengeance) bare uden at besidde en brøkdel af deres talenter. Enkelte gange er filmen så irriterende at det faktisk er sjovt, men det bliver meget trættende i længden. [3/10]

Creator of gagathemovies.dk , writer, lover & hater of movies, games and television...and by the way, this bio is broken!

Got Something to Say?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.