Movie Night,  Movies

Notice Me, Senpai!

I disse isolerings tider er vi vel alle en smule desperate for opmærksomhed og menneskelige kontakt, det viste sig også at være et fælles tema for aftens film, dog på helt forskellige måder.

Bare fordi man har valgt at røve en tankstation, behøver man langt fra at være den mest desperate til stede. Melinda (Tilda Cobham-Hervey) arbejder night shift på en tankstation. Hun er ensom, akavet og søger desperat en eller anden form for menneskelig kontakt (¤ læses som hun er hardcore liderlig). Hendes stille liv kører hurtigt af sporet, da en attraktiv ung mand trækker en pistol for at røve butikken.

Burn har et interessant nok setup og Tilda Cobham-Hervey spiller Melinda tilpas weird til at man aldrig helt ved hvor man har hende, men der er ikke nok kød på til at bære en hel film. Det ville have fungeret bedre som en specielt horny episode af Twilight Zone [5/10].

Sadie (Brianna Hildebrand) og McKayla (Alexandra Shipp) bor i en stille lille by, går på en stille lille skole og lever generelt den stille lille hverdag. De er forresten også besat af seriemordere og kører deres egen lille blog om emnet. Bloggen får desværre ikke megen trafik, da der aldrig sker noget spændende i byen, så de beslutter at hjælpe det lidt på vej… på yderst blodig vis.

Tragedy Girls er endnu en film med et interessant setup og den bliver overraskende blodig til tider. Det kunne være en spændende satire eller kommentar på et samfund hvor mange har en ganske usund fascination af mordere, men i stedet er den tilsyneladende fint tilfreds med at være en ret triviel horrorkomedie uden det store på hjertet. [5/10]

Aftens sidste film er i en helt anden boldgade, en familiefilm fra Vince McMahon og Co.

The Main Event handler om en knægt som finder en magisk maske som gør ham stærk og god til wrestling… så alt i alt, normal stuff. Mens filmen følger aftens tema om opmærksomhed ganske godt, da Leo forsøger at blive set af skolens populære pige, opnå respekt fra skolens bøller og kommunikere med hans enlige far, så er det faktisk ikke derfor jeg tager den med i denne sammenligning.

Det virker nemlig mest af alt som et desperat forsøg fra WWE på at komme ud til den yngste målgruppe, for at fange nye seere, men det ville nok have virket bedre hvis filmen ikke var himmelråbende forudsigelig, intetsigende og kedelig [3/10].

Creator of gagathemovies.dk , writer, lover & hater of movies, games and television...and by the way, this bio is broken!

Got Something to Say?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.