Movies

End of March: The Recap

Et par hurtige ord om nogle af de film som blev set i løbet af marts, men som jeg ikke fik skrevet en fuld anmeldelse af. Blandt andet Vin Diesel’s Bloodshot, Sonic the Hedgehog, 1917 og Birds of Prey and the Fantabulous Emancipation of One Harley Quinn.

Bloodshot Vin Diesel leder stadig efter en succesfuld franchise han kan kalde sin egen, men det bliver heller ikke Bloodshot. Filmen er acceptabel som lidt let sci-fi action, men den er forudsigelig og gør intet for at være anderledes end de mange andre film i samme genre. En R-rating kunne måske også have hjulpet lidt. [5/10]

Birds of Prey Gensynet med Margot Robbie’s Harley Quinn er væsentlig bedre end Suicide Squad, ligesom de fleste ting, men det føltes som den kører ret meget i tomgang. Det er vel at mærke skør, sjov og visuel tomgang, men et reelt plot kunne have været en rar drivkraft. [7/10]

All the Bright Places Starter ud som et charmerende coming-of-age drama med god kemi mellem Elle Fanning og Justice Smith, men kører så meget af sporet i anden halvdel, at man kan være i tvivl om folkene bag overhovedet vidste hvad de lavede. [5/10]

Kill Command Interessant lille horrorfilm som bedst kan beskrives som “Dog Soldiers, men hvad nu hvis det var robotter i stedet for varulve”. Gode effekter for budgettet og det er sjovt at se Thure Lindhart i noget andet end det han normalt laver. [6/10]

1917 Vandvittig imponerende filmet af Roger Deakins, det er fascinerende at følge kameraet i det flydende (semi) oneshot, men jeg er ikke sikker på at det altid gavner filmen og udover kameraarbejdet, er det blot endnu en krigsfilm. [7/10]

Sonic the Hedgehog Efter det horrible design i den første trailer, er det næsten et mirakel at den endelige film er bare halvvejs seværdig. Det er selvfølgelig stadig en forholdsvis almindelig kids-movie, men de har ramt tonen og humoren ret godt og det er sjovt at se Jim Carrey i fuld 90’er overdreven Ace Ventura-agtig karikatur igen. [6/10]

Spenser Confidential Jeg kan faktisk godt lide det meste af Mark Wahlberg og Peter Bergs samarbejde (Deepwater Horizon, Lone Survivor, Mile 22, Patriot’s Day), men mage til intetsigende og kedelig action-komedie skal man lede længe efter. Når Post Malone er det bedste i ens film, så er kvalitetskampen nok tabt på forhånd. [3/10]

Dolittle Rædselsfuld, irriterende og trættende remake som kun kan fungere på de mest ligeglade små børn. [1/10]

Guns Akimbo Filmen er lidt hvad der ville ske hvis man lavede en ny version af Gamer i 2020, blot med en bedre hovedrolle og en vildere stil. Ganske kreativ, farvestrålende og morsom underholdning som desværre ikke helt får det meste ud af sin premise. [7/10]

VFW Old school gorefest med nogle gode ældre skuespillere (Stephen Lang, William Sadler, Fred Williamson og George Wendt), men den er lidt for glad for sine splattereffekter og glemmer andre vigtige ting. [5/10]

Days Gone [PS4] Spillets setup virker lidt kliché og samlet af dele fra andre bedre spil, men præsentationen og karakterene leverer. Det er nok en smule for langt, men det var en positiv overraskelse og det kan godt nævnes sammen med de andre gode Playstation exclusives. [7/10]

Creator of gagathemovies.dk , writer, lover & hater of movies, games and television...and by the way, this bio is broken!

Got Something to Say?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.