Extras,  Nerdy Stats

2017 by the Numbers

2017 er overstået og hurra fra det, her er en masse nørdede stats for året der gik.

THE NUMBERS GAME

Jeg så 157 nye film i 2017, hvilket er et fald på næsten 50 i forhold til 2016, men til gengæld genså jeg omkring dobbelt så mange film som sidste år (34) og så er der også en anden grund til færre film, hvilket vi kommer til senere.

Jeg fortsætter med ikke at gå ret meget i biografen, det blev således kun til 5 gange i 2017, men indtil jeg finder en biograf hvor filmoplevelsen er god, bliver det nok ikke meget højere.

Årets længste film var Transformers: The Last Knight på 149 minutter mod årets korteste film, The Emoji Movie, på kun 86 minutter. Fælles for begge film, så er omkring 1000 minutter for meget.

GENRE DEFINED

På genrefronten stod der action på 78 film (mod 67 i 2016), comedy på 63 (mod 87 i 2016) og thriller på 47 (mod 46 i 2016).

 

ACTING OUT

Mest sete skuespillere i 2017 fordeles således; John Goodman ligger i spidsen med 6 film, hvilket man kun kan være tilfreds med. 9 skuespillere deler andenpladsen med 4 film (Samuel L. Jackson, Vin Diesel, Felicity Jones, Scott Adkins, Toby Kebbell, Billy Slaughter, Caleb Landry Jones, Wyatt Russell og Samara Weaving), der er en masse unge talenter blandt de velkendte og de obligatoriske actionfilm med Scott Adkins. På tredjepladsen har vi mere end 12 skuespillere på 3 film (blandt andet Dolph Lundgren, Michael Keaton, Nicolas Cage, Tilda Swinton, Scarlett Johansson, Tom Cruise og Peter Serafinowicz). Jeg er ikke klar over om jeg bare ser meget forskellige film eller om nogle folk bare er med i alting.

ASKING FOR DIRECTIONS

Apropos idéen om at se meget forskellige film, så så jeg ikke mere end én film per instruktør gennem hele 2017. Det var ikke noget som jeg gik efter og blev selv ganske overrasket da jeg reelt lagde mærke til det i december.

FOREIGN AFFAIRS

I 2017 så jeg 25 ikke-amerikanske film uden at afholde en Anti-Hollywood Week. Der tælles engelske film også med, så det reelle antal af ikke-engelsk sproget film er væsentligt mindre og det har jeg store intentioner om at rette op på i 2018 med den tilbagevendende Anti-Hollywood (forhåbentligt).

GRADING ON A SCALE

Mit elskede karaktersystem blev fordelt således: 1 film fik den eftertragtede topkarakter mod 0 i 2016. Der var 0 9-taller mod 2 året før, hvilket sagtens kunne tolkes som, at der var færre film der var tæt på greatness, men som ikke formåede at gå hele vejen. 19 fik karakteren 8 mod 39 i 2016. I alt 32 film måtte leve med et 7-tal mod 46 året før. 26 film sneg sig lige over middel imod 35 i 2016. 25 film fik den ultimative meh karakter i form af 5/10 mod 30 året før. Karakteren lige under middel talte 25 film op fra 19 i 2016. 14 film kunne ikke klare mere end et 3-tal mod 12 året før. film ligger skræmmende tæt på bunden mod 10 året før. film led det pinefulde 1-tal mod 9 film i 2016. Sidst og absolut mindst, var der 2 film som var så elendige, at de ikke fortjente points og endte på 0 ud af 10 imod 2 året før.

 

PLAYING AROUND

Selv om siden hedder GaGa The Movies, så bliver der også spillet en del computerspil. Der blev gennemført 41 spil mod 24 i 2016. Spillenes gennemsnits-karakter steg fra 6,4 i 2017 til 6,9 så man burde være glad som gamer. Jeg spillede mange flere forskellige spil i 2017, men selvfølgelig er der nogle har længere spilletid. Længste spilletid går til Destiny 2 med omkring 207 timer, selvom lysten ikke var den samme som før. Lige i hælene ligger Assassin’s Creed: Origins med 64 timer.

CLOSURE

Tak for et godt år og vi ses til meget mere om film og spil i 2018

Creator of gagathemovies.dk , writer, lover & hater of movies, games and television...and by the way, this bio is broken!

Got Something to Say?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.