2017,  Best Ofs,  Games,  Lists

Games of the Year 2017: The Worst

“Imitation is the sincerest form of flattery” siger man, men hvis man ikke bruger sine stjålne idéer til noget, så er man ikke kun en tyv, men også en talentløs tyv.

Jeg fortsatte tendensen med ikke at købe dårlige spil, men engang i mellem slipper noget igennem kvalitetskontrollen. De 3 andre nominerede var enten gratis eller meget tæt på, jeg følte mig stadig snydt, men det var dog intet imod årets “vinder” Black The Fall.

Jeg elskede sidste års Inside og det endte på andenpladsen for årets bedste spil, jeg var åbenlyst ikke den eneste som spillede det spil. Der er ingen verden hvor Black The Fall eksisterer, hvis det ikke var for Inside, men hvor PlayDead’s spil var et finpoleret mesterværk indenfor både platformers og puzzlers, så er Black The Fall alt andet end. Kontrollen er forfærdelig, gåderne er stupide, animationen er håbløs og halvdelen af gangene hvor man ender med at dø, er det fordi spillet overgiver at finde ud af hvad det skulle gøre. Det er ganske enkelt en hån.

Runners-up: Dungeon Punks, Corridor Z, Knights of Valour

Creator of gagathemovies.dk , writer, lover & hater of movies, games and television...and by the way, this bio is broken!

Got Something to Say?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.