News,  Releasedates

Out This Week: World War Jigsaw

Nye udgivelser for ugen den 30. oktober til den 5. november.

Denne uge ser udgivelsen af en god håndfuld nye og interessante ting, jeg sætter kort lys på fire highlights… i virkeligheden er der måske kun 1 highlight, men jeg skulle jo fylde headeren ud med billeder…

Den nyeste version af Call of Duty udkommer i denne uge og efter megen tøven, har Activision endelig bukket under for det højlydte internet tuderi fra fans, har droppet kreativitet og sendt serien tilbage til anden verdenskrig. Fordi hvorfor finde på nye historier, hvis man kan slippe afsted med at sælge det samme igen og igen?

En eller anden i Hollywood har fået den skøre idé, at folk sad derhjemme i mørket og ventede på en ny Saw film, derfor ser vi premieren på seriens ottende film Jigsaw i denne uge. Det er længe siden den serie har haft noget at byde på, jeg er rimelig sikker på at ingen ønskede dette og desuden har Jigsaw været død siden den 3. film!?

Måske endnu mere uforståeligt, så kommer der også et nyt Bubsy spil i denne uge… fordi hvorfor skal man ikke købe en efterfølger til en spilserie som en ingen elskede, her 21 år siden det sidste spil.

I virkelighed er ugens eneste rigtige highlight, Netflix’s Stranger Things sæson 2, men det har folk sikkert allerede set, så det behøver vi ikke snakke mere om…

BIOGRAF

Vold, Fantasten, Jigsaw, PattiCakes, Victoria & Abdul, Med krop og sjæl

DANSK BD / DVD / VOD

Circus Kane, Kæmpen, All Nighter, Cult of Chucky, Tom of Finland, Good Time, Frantz, Your Name, Bushwick

ENGELSK BD / DVD / VOD

In My Mind, A Silent Voice, My Cousin Rachel, All Eyez on Me, Batman vs. Two-Face, The House, In this Corner of the World, Zoology, The Villainess, Transformers: The Last Knight, It Comes at Night

Older titles & Re-Issues

Hope and Glory, Steamboy, JD’s Revenge, Blood Simple, Torture Garden, Blood from the Mummy’s Tomb, Voice of the Moon, White Palace

AMERIKANSK BD / DVD / VOD

Humans 2.0, Kidnap, Broken Sword Hero, Draw Hard, I Call Him Morgan, Center of My World, Zoology, The Dark Tower, 24 Hours to Live

Older titles & Re-Issues

The Salamander, JD’s Revenge, The Vampire’s Ghost, Stay Hungry, Return of the Ape Man, The Devil’s Rain, Trooper, Castle in the Sky, The Miracle Worker, Young Doctors in Love, The Madness of King George, Rock-a-Doodle, Cannon for Cordoba, SOS Tidal Wave, The Lift, Junior Bonner, Scarecrow

GAMES

Bubsy: The Woolies Strikes Back, Beast Quest, Disneyland Adventures, Summon Night 6, Rush: A Disney Pixar Adventure, Stifled, 8-bit Adventure Anthology Volume 1, Spintires: MudRunner, Maria the Witch, Steven Universe: Save the Light, Call of Duty: WWII, .hack//GU

New to NETFLIX in the last week

Pup Star 2, Stranger Things s2, Goosebumps, The Big Year, Urban Legend, Strange Weather

Al releaseinformation er med forbehold for ændringer.

Creator of gagathemovies.dk , writer, lover & hater of movies, games and television...and by the way, this bio is broken!

Got Something to Say?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.