Games,  News,  Top 10s

E32017: Armchair Journalist

Årets store spilmesse, E3, løb endnu en gang af stablen i den forgangne uge og overraskende nok, så var jeg på ingen måde i nærheden af noget af det, men det skal da ikke stoppe mig i at skrive min mening om det… du ved, lige som resten af internettet.

Selvom messen har mistet en del af sin vigtighed i løbet af de seneste år, så kommer der stadig en god mængde mere eller mindre interessante nyheder løst gennem ugen. Jeg har selvfølgelig ikke intentioner om at skrive om det hele her, som jeg tidligere har sagt så er gagathemovies.dk ikke en nyhedsside.

Jeg vil skrive kort om de 10 bedste ting som jeg så på messen, men samtidig vil jeg let eller elegant springe over ting som at Need for Speed rigtig gerne vil være Fast & the Furious, at man inden længe kommer til at spille Uncharted uden Nathan Drake, at Madden får en story mode inspireret af Telltales spil, at Crackdown & Cuphead fik endelig en releasedate, at man skyder nu folk i guds eget land i Far Cry 5 og at Microsoft præsenterede deres nye maskine…

10. Shadow of the Colussus HD Remaster

Shadow of the Colussus er et af mine absolut favoritspil fra Playstation 2 generationen og jeg vil da hellere end gerne opleve det igen med pyntet grafik, men en ting er vigtigere end den visuelle opgradering, det er en forhåbentligt opdateret styring… det eneste svage punkt ved det originale spil.

9. Horizon: Zero Dawn – The Frozen Wilds

Horizon: Zero Dawn er et fremragende spil og enhver udvidelse er kærkommen.

8. The Evil Within 2

Se det kom lidt som en overraskelse, fordi mens jeg godt kunne lide det første spil, så virkede det som om det generelle publikum var sure på det alene fordi det ikke var Resident Evil 4 og jeg havde ikke troet at vi fik en efterfølger.

Men nu når vi gør, endda lige om lidt, så jeg glad for at de arbejder videre med de skumle nightmare visuals fra etteren og tilføjer nogle interessante kontraster med alt det hvide, om det så er med i spillet er ikke til at vide. Så kan håbe på at de har finpudset controls en smule og fjernet de irriterende insta-kills.

7. Wolfenstein: The New Colussus

Wolfenstein: The New Order var en overraskende succes og sidste års Doom var et mesterværk, jeg er spændt på hvad Bethesda og Machine Games bringer til bordet med denne sequel. Ud fra traileren ser det ud som om der er lidt mere humor denne gang, ikke nødvendigvis et problem, hvis det bliver brugt ordentligt.

6. Mario + Rabbids: Kingdom Battle

Marios rejse til New Donk City i Super Mario Odyssey bliver helt sikkert et bedre spil, men hvem fanden havde regnet med dette? Mario kæmper side om side med Rabbids i et turbaseret X-Com-lignende strategispil med guns… hvis jeg ikke havde set præsentationen, ville jeg stadig ikke tro på at det var en ting.

5. A Way Out

Joseph Fares og resten af holdet bag Brothers: A Tale of Two Sons er tilbage med endnu et friskt take på co-op. Det ligner en mere interessant vinkel på Prison Break, men hvor Brothers var en co-op oplevelse jeg kunne spille alene, så skal jeg rent faktisk ud og lede efter rigtige mennesker at spille det her med… det kan umuligt en god idé.

4. Anthem

BioWare’s kommende Anthem ser overvældende fantastisk ud, måske for fantastisk. Tror mig, jeg vil hjertens gerne spille det spil som er vist her, men jeg frygter lidt en Watch_Dogs / The Division / Destiny 1 situation, hvor traileren lover mere end de kan levere. Jeg har taget fejl, men vi må vente og se.

3. Ori and the Will of the Wisps

Ori and the Blind Forest er et af de smukkeste spil nogensinde og tilsyneladende bringer efterfølgeren et endnu mere detaljeret billede, jeg ved ikke om mine synsnerver er parate…

2. The Last Night

Et kærlighedsbrev til det klassiske Flashback, 16bit action-adventure smelter sammen med moderne designs og effekter. The Last Night’s legesyge visuelle side er unik og vanvittig interessant, jeg kan ikke vente.

1. Beyond Good and Evil 2

Efter at være forsvundet i flere år, debutterede Beyond Good and Evil 2 for anden gang med en ny trailer og det ser goddamn amazing ud. Jeg lever i et naivt, desperat håb om at det reelt bliver til et rigtigt spil denne gang og det bare kommer til at være i nærheden af denne trailer. Det ser kreativt, charmerende og spændende ud, men jeg ved ikke om jeg kan holde til at blive skuffet igen…

Creator of gagathemovies.dk , writer, lover & hater of movies, games and television...and by the way, this bio is broken!

Got Something to Say?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.