Game Review,  Games

Review | Blackwood Crossing

Det er meget normalt, at bearbejde sine barndomstraumer ved en psykolog… har jeg hørt, personligt ved jeg intet om den slags.

Men forestil dig så at du falder i søvn på briksen, de efterfølgende drømme er iscenesat af American McGee (eller Tim Burton, for dem som er mindre kendte med spilindustrien) og psykologen er David Lynch, så har man en nogenlunde idé om hvad Blackwood Crossing er.

Som en Interactive Story (lad os kalde dem mere historie-fokuserede moderne adventure games) skiller det sig ud fra mængden med en interessant stil, fremragende stemmeskuespil og en gribende fortælling som med garanti efterlader én på randen af tårer.

Det er desværre ikke det eneste der er til at græde over, kontrollen er enormt tung, klodset og akavet, nok til at det rent faktisk river én ud af historien og skaber frustration. Det er synd, fordi hvad der er her, er et ellers vellykket og meget specielt spil.

Udgiver: Vision Games  Udvikler: PaperSeven  Antal Spillere: 1  Format: Playstation 4, Xbox One, PC  Cirka Spilletid: 2-3 timer

Creator of gagathemovies.dk , writer, lover & hater of movies, games and television...and by the way, this bio is broken!

Got Something to Say?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.