Games,  Let's Play a Game

You Complete Me #85: Neon Chrome

I direkte kontrast med det sidste spil jeg gennemførte, så er Neon Chrome noget mere typisk, nærmest som reglen frem for undtagelsen. Det er faktisk i sådan en grad, at den forventede reaktion når jeg køber et nyt spil, er “nåh, endnu en af den slags”.

Jeg kan godt lide rogue-lite genren og spiller en del af dem. Jeg finder den understøttende randomness interessant, det giver illusionen af noget nyt hver gang man spiller, i stedet for det samme igen og igen som i andre spil. Jeg har brugt rigtig mange timer i spil som The Binding of Isaac og Enter the Gungeon af den grund, og jeg er altid på udkig efter en ny tidssluger.

Neon Chrome kommer på ingen måde i nærheden af nogle af klassikerne indenfor genren, men det er ganske underholdende og har nok variation i fjender og våben til at holde interessen i nogle timer, desuden har spillet et udmærket 80’er synth soundtrack. Det er ikke specielt på nogen måde, men det kostede 30 kroner på tilbud, så det er svært at beklage sig.

Creator of gagathemovies.dk , writer, lover & hater of movies, games and television...and by the way, this bio is broken!

Got Something to Say?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.