2016,  Best Ofs,  Crazy-Cage

Dear Mister Cage

Runners Ups: Michael Shannon (Elvis & Nixon), Nicolas Cage (Army of One), John Goodman (10 Cloverfield Lane), Willem Dafoe (Dog Eat Dog)

Kære Nicolas Cage

Du havde det garanteret, lige som os andre, svært ved at komme igennem 2016. Du var sikkert gode kollegaer med nogle af dem vi mistede i underholdningsbranchen og du er midt i det politiske helvede vi andre blot hører om. Ikke nok med det, så blev der slet ikke afholdt The Official Day of Crazy-Cage™ her på siden i det forgangne år, det er for dårligt og det beklager jeg meget.

Men hvad værre er, næsten som i “insult to injury” (ordbogen siger at det hedder “at føje spot til skade” på dansk, men jeg syntes bare ikke at det har den samme tone, så fuck that noise), så tog jeg mig endelig sammen og nominerede dig i den kategori som bærer dit navn, og gudhjælpe mig om jeg så ikke giver prisen til en eller anden tosset frø! Når det så er sagt, har du set Yakuza Apocalypse? Den frø er pænt tosset!

Anyways, tilbage til det der med at jeg er ked af omstændighederne og gerne vil råde bod. Som et tegn på at jeg mener det når jeg siger undskyld, så annoncerer jeg hermed en supplemerende Day of Crazy-Cage™ som bliver afholdt her i foråret og som prikken over i’et, så bliver det med hele 4 film. Den traditionelle helligdag vender selvfølgelig tilbage på sin normale plads til efteråret.

Venlig hilsen Karsten (gagathemovies) Nielsen

PS. Jeg beklager også enormt meget, hvis overskriften har mindet dig om Crazy Frog sangen, men den elendige lorte sang har lige haft 20 års jubilæum, jeg hørte den i radioen og følte at jeg var nød til at dele smerten.

Creator of gagathemovies.dk , writer, lover & hater of movies, games and television...and by the way, this bio is broken!

Got Something to Say?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.