Games,  Let's Play a Game

You Complete Me #83: Battlefield 1

Der er stor forskel på hvad der ligges i singleplayerdelen af et computerspil, både på den ene og den anden side af controlleren. Om det er hvad man forventer når man sætter sig ned med det sidste nye indkøbte spil eller hvordan man fordeler budget og tid under produktionen. Ofte spænder det helt fra glorificerede tutorials til fokuserede velovervejede historier.

I first person shooters hældes der gerne til den førstnævnte, da det for det meste er en sidenote som de fleste spillereblot skal forbi for at komme til multiplayerdelen, men tendensen ændrede sig en smule i 2016. Id Software destruerede alle forventninger med Dooms brutale og suveræne campaign som uden problemer overskyggede spillets sidenote af en multiplayer. Respawn overraskede med en forfriskende opfindsom singleplayer i Titanfall 2 som sagtens kunne stå side om side med den fantastiske multiplayerdel.

Battlefield 1s War Stories når på intet tidspunkt i nærheden af de to, men de er bestemt stadig værd at spille igennem inden man går i krig med Dices klassike, kaotiske multiplayer. De 6 War Stories fungerer stadig grundlæggende som en introduktion/træning i hvad har at byde på, men det er indpakningen som sælger dem. De 6 sektionsopdelte historier svinger i længde, fra cirka 20 minutter til en håndfuld timer og fokuserer primært på de forskellige typer af spillestil som serien er kendt for.

Præsentationen er i højsæde og det er en sublim magtpræstation for Dices roste Frostbite-engine. De små sektioner af gameplay er brudt op af billedskønne og teknisk imponerende cutscenes som i forrygende stil formidler interessante fortællinger om Harlem Hellfighters, The Royal Flying Corps og Lawrence of Arabia.

Historierne er ikke spillets fulde pris værd (det er multiplayeren til gengæld) men hvis man leder efter noget at vise frem på sin smarte nye Playstation 4 Pro, så er Battlefield 1 et godt sted at starte.

Creator of gagathemovies.dk , writer, lover & hater of movies, games and television...and by the way, this bio is broken!

Got Something to Say?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.