#youaredoingitwrong,  Extras,  Random

Adventures of Sam Nitpicky: Hos bageren

[Som en del af hans forpligtelser, så sendte jeg Sam ned til bageren efter morgenbrød. En time senere kom han tilbage, han havde ikke købt noget, men til gengæld havde han en masse brok.]

Nu er det snart fastelavn og det kan egentlig rende mig noget så groft, jeg gider sgu da ikke at klæde mig ud eller noget af alt det andet pis, men det giver mig en undskyldning til at slå på ting uden at de voksene bliver sure. Fastelavn var også plastret op og ned af bageren, da jeg kom derned efter brød til den gamle og det fik tankerne til at køre fuld skrue. Derfor satte ham der den gråhårede en eller anden voicerecorder op, så jeg kunne få tankerne ud på siden, jeg ved ikke om det virker, men here goes…

Fastelavnsboller? LOL GTFO!

Jeg freaking love fastelavnsboller, med det mener jeg RIGTIGE fastelavnsboller og ikke det bullshit som bærer navnet det meste året. En fastelavnsbolle skal helst være særdeles modbydelig og usand, fyldt til randen med lækker flødeskum og creme. Det andet som bageren har på hylderne, har intet med sagen at gøre og er bare almindelige boller med ekstra krymmel… jeg skal fanme give dig boller med krymmel.

*Boller op, boller ned, boller mig i røven…* vent, det skal du jo ikke skrive, din forpulede voice-to-text maskine! Kom her hen, så skal jeg fanme slikke på dine batterier!

Se, det er en fastelavnsbolle! nom nom nom nom

En anden ting som er fucking dumt, er idéen om en stor småkage. Ja, se på ordne; en stor småkage, en stor småkage, det er jo idiotisk! Jeg ved godt, at det kommer fra over there og alting er større i USA, men det lyder simpelthen for dumt på dansk. På den anden side, så passer det vel meget godt til mit små storhedsvanvid…

Holy shit, det er en stor småkage… eller en lille dame, I don’t know

Den sidste ting, har ikke rigtig noget med bageren at gøre, det er mere dele af min hjerne som jeg ikke forstår. What the shit er lige konceptet med romkugler?!? Det er sgu da MEGA klamt, burde forbydes og er jo basically ren garbage som sælges for penge, men når jeg ved alt det, hvorfor er det så at jeg ikke kan holde op med at spise dem?!? Jeg sidder rent faktisk at spiser en nu… den lå lige på gulvet, men whatever.

Hvordan er det ordsproget lyder? “Man kan ikke polere en lort, men man kan godt komme krymmel på affald”?

Okay nok om det, nu gider jeg sgu ikke mere af det her pis, jeg skal ud og ligge en kage.

Creator of gagathemovies.dk , writer, lover & hater of movies, games and television...and by the way, this bio is broken!

Got Something to Say?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.