2016,  Best Ofs,  Games

Games of the Year: The Worst

PETA udgav Binding of Isaac ripoff Kitten Squad, cykelstunt-spillet Pumped BMX blev ported til PS4 af en eller anden grund, Giana Sisters blev lavet til et couch multiplayer spil og Sony gav deres Plus medlemmer brandmand rogue-liten Flame Over i 2016, fælles for dem alle er et skræmmende lavt kvalitetsniveau og selv de spil som givet væk gratis, var stadig voldsomt for dyre. Ingen af dem var dog specielt skuffende, Trials of the Blood Dragon var dog kombinationen af begge dele.

Trials er et underholde og udfordrende spil og Ubisofts Blood Dragon koncept er sjovt og fyldt med potentiale, sætter man de ord sammen, er det absolut ingen af delene. Trials of the Blood Dragon tager de forkerte dele af Trials serien, tilføjer horribel platform elementer og glemmer humoren i Blood Dragon. Det er stinkende elendigt og frustrerende at spille og det er indtil man finder en jetpack. Hey, tænker man, jetpacks er altid underholdende, så dette er måske redningen som spillet har så voldsomt brug for… men nej, det er faktisk endnu værre. Styringen af nævnte jetpack er så himmelråbende forfærdelig, at jeg faktisk har den mening at spillet slet ikke skulle have lov til at eksistere.

Runners-Up: Flame Over, Giana Sisters: Dream Runners, Pumped BMX +, Kitten Squad

Creator of gagathemovies.dk , writer, lover & hater of movies, games and television...and by the way, this bio is broken!

Got Something to Say?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.