2016,  Best Ofs,  Games

Games of the Year: Best Campaign

Hvad skete der lige for 2016?! Én ting er at sige, at 2016 var et godt spilår generelt, noget helt andet er at opdage at stort set alle first person shooters som udkom, havde gode singleplayer komponenter. Hvad er nu det for noget, skal man nu til at holde med den slags? (og jeg siger stort set, fordi Blizzard gad slet ikke at forsøge med Overwatch)

Rise of the Tomb Raider og Uncharted 4 bød på flotte og underholdende eventyr, PlayDead Studios fortalte endnu engang en stemningstung dystopisk historie og id Software bragte The Doomslayer ind i det nye årtusinde, Titanfall 2 var dog noget helt specielt.

Folk som snakkede med mig lige efter jeg kom tilbage fra helvede og havde gennemført Doom, vil nok finde det uforståeligt at jeg giver prisen til Titanfall 2, jeg var ganske ekstatisk mens jeg vaske demonernes blod af min controller, men det siger en del om præcis hvor god singleplayer delen af Titanfall 2 egentlig er. 

Runners-Up: Rise of the Tomb Raider, Doom, Inside, Uncharted 4: A Thief’s End

Creator of gagathemovies.dk , writer, lover & hater of movies, games and television...and by the way, this bio is broken!

Got Something to Say?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.