2016,  Best Ofs,  Games

Games of the Year: Best Visual Presentation

I en verden, hvor man skal sidde igennem endeløse samtaler om præcis hvor meget grafikken er bedre, hvor stabile framerates kan blive eller at 4K er bare et greb i baglommen med diverse medlemmer af PC-Masterrace, overvejer man en gang i mellem bare at give op. Udover at man selvfølgelig bare ignorerer de fjolser, men nu har man også et modargument at lege med. Naughty Dog har gennem tiderne formået at drive uovertruffen styrke ud af Playstation-maskinerne og de skuffer bestemt heller ikke denne gang.

Uncharted 4: A Thief’s End er et af smukkeste spil nogensinde, men det er ikke kun det, der er en ufattelig mængde af detaljer i alle scener, selv scener hvor det ikke betyder noget og de fleste spillere aldrig ville se det. Desuden animeres spillet flydende og troværdigt på elite niveau og karakterernes motion capture er intet mindre end sublim, næsten af samme kvalitet som noget Andy Serkis ville være involveret med i filmens verden, og det sætter nye standarter for hvad der kan lade sig gøre i et computerspil.

Runners-Up: Doom, Inside, Batman: Arkham Knight, Hyper Light Drifter

Creator of gagathemovies.dk , writer, lover & hater of movies, games and television...and by the way, this bio is broken!

Got Something to Say?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.