News,  Trailers

Spiderman is coming home to Marvel

Det vælter ind med trailers i denne tid og denne gang er det Marvel’s Spiderman. Efter Sony kørte franchisen i sænk hele 2 gange, tag Marvel over og det ser ud til at Marvel gør hvad Marvel gør, laver sjove og underholdende superheltefilm. Man fik en fantastisk forsmag i Captain America: Civil War og det ser ud til at den stil bliver kørt godt videre her. Tom Holland rammer tonen rent, både som Peter Parker og Spiderman, han får fin støtte af Robert Downey Jr og det bliver spændende at se Michael Keaton som The Vulture.

Creator of gagathemovies.dk , writer, lover & hater of movies, games and television...and by the way, this bio is broken!

Got Something to Say?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.