2014,  Best Ofs,  Movies

2014: Worst Actor

worst-actor-min

Runners Up: Mick Øgendahl (Alle for to), Kellen Lutz (The Legend of Hercules), Chase Williamson (Sparks), Nicolaj Kopernikus (Klassefesten 2: Begravelsen)

Seth MacFarlane er en af den slags mennesker som deler vandene, mange elsker ham, mange hader ham. Personligt er jeg også lidt splittet. Nogle af hans ting kan jeg godt grine af (Ted, hans tid hos Cartoon Network og Family Guy, inden serien begyndte at gentage sig selv), andre af hans ting er jeg rimelig ligeglad med (American Dad og de resterende 13 sæsoner af Family Guy) og så er der de ting som jeg decideret hader (Oscarvært og idéen om, hvor lidt indsats en Family Guy “joke” kræver). Ligegyldigt hvad man syntes om ham, så er en ting sikkert, han burde aldrig træde ind foran kameraet, hvilket bliver tydeligt understreget i A Million Ways to Die in the West.

MacFarlane er pinlig, akavet og tåbelig på skærmen, og desværre er ingen af delene på den sjove måde. Jeg er sikker på, at han kun har skrevet rollen så han kan snave med Charlize Theron, hvilket…. okay, det ville jeg også have gjort, men det bliver hans skuespil ikke bedre af.

Creator of gagathemovies.dk , writer, lover & hater of movies, games and television...and by the way, this bio is broken!

Got Something to Say?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.