News,  Trailers

Guardians of the Galaxy

Jeg har i den senere tid beklaget mig over, at jeg er ved at blive pænt træt af Hollywoods samlebånds superheltefilm, men der var stadig et par stykker som jeg ser frem til. En af dem er Guardians of the Galaxy, for selv om det er endnu en Marvel superheltefilm, så ser den i det mindste lidt speciel og anderledes ud. Ja, det er dumt… der er en talende vaskebjørn og et levende træ, men det ser sgu underholdende ud og efter traileren glæder jeg mig til at se mere.

Guardians of the Galaxy er instrueret af James Gunn (Super, Slither) og rollelisten tæller folk som Chris Pratt, Bradley Cooper, Vin Diesel, Dave Bautista, Zoe Saldana, Lee Pace, Benicio Del Toro, Djimon Hounsou, Michael Rooker, John C. Reilly og Glenn Close.

Creator of gagathemovies.dk , writer, lover & hater of movies, games and television...and by the way, this bio is broken!

Got Something to Say?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.