Film Review,  Movies

Review | In a World…

Selvom jeg ofte beklager mig over Hollywoods markedsføring, så misunder jeg på ingen måde opgaven bag at sælge en film. Selvfølgelig er det en smal sag hvis opgaven består i at sælge mænd med pistoler og massive eksplosioner, en storslået kærlighedshistorie eller små, sjove animerede dyr, men nogle film må bare være sværere at sælge end andre. Hvis jeg skulle forklare plottet i In a World…, så ville mange sikkert sidde uforstående tilbage.

In a World… foregår i fodsporne af voice-over legenden Don LaFontaines død og handler om den hårde kamp for at udfylde hans sko og slå igennem som stemmeskuespiller. Carol Solomon arbejder som voicecoach, men hendes drøm er ligge stemme til filmtrailers. Hun er dog ikke kun oppe imod industriens mandsdominerede verdenssyn, men også hendes far som er blandt den nuværende elite.

in-a-world
In a World… tager kærlig hånd om den ædle tradition om “The Trailer Voice Guy”. (image credit: Sony Pictures)

Historien lyder måske ikke tiltalende for de fleste, men ikke nok med at jeg var overbevist, så var jeg i princippet allerede solgt ved titlen. Det er ord som har en stor betydning for en filmelsker som mig, ord som jeg er vokset op med og som bringer et smil på mine læber, hver gang jeg hører dem. At filmens setup allerede interesserer mig er én ting og det er ikke ens for alle, men jeg kunne selvfølgelig også bare sælge den på en anden måde. In a World… er en sød lille komedie om en kvindes kamp om hendes omgivelser og hendes fars anerkendelse. En sjov og charmerende film fyldt med nogle af tidens bedste komiske talenter (Lake Bell, Rob Corddry, Ken Marino og Nick Offerman).

Det gamle udtryk forlyder at man ikke skal dømme en bog på dens omslag og det gælder også film, man bør give film en chance også selv om den måske ikke ligger midt i ens interessefelt. In a World… er en fremragende lille komedie som fortjener en chance og Lake Bell er en skuespiller/instruktør som bør holde mere øje med i fremtiden.

movies-8

Instruktør: Lake Bell  Forfatter: Lake Bell  Medvirkende: Lake Bell, Rob Corddry, Alexandra Holden, Eva Longoria, Ken Marino, Fred Melamed, Nick Offerman, Demitri Marin og Geena Davis  Udgivelsesår: 2013  Land: USA  Spilletid: 93 min

Creator of gagathemovies.dk , writer, lover & hater of movies, games and television...and by the way, this bio is broken!

Got Something to Say?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.