GaGa Says,  Movies

It’s X-Mas, Yo! Part V: Still Smoking

I ånd med Hollywoods “tried & true” metoder, så fortsætter jeg med at malke en serie, indtil den dag hvor der er absolut intet tilbage. Det er nemt, man bringer den samme serie tilbage år efter år, gang på gang, hvadenten der er behov for det eller ej og derfor bringer gagathemovies nu det obligatoriske gensyn med It’s X-Mas, Yo!. Hvad mere kan man ønske sig til jul?

Tilsyneladende så længe der er jul, så er der også latterlige slangudtryk her på siden.

spongebob2

SvampeBob Firkant er en underlig fisk (eller hvad han nu er), jeg kan egentlig godt lide ham og hele hans serie, men jeg ser ikke ret meget af det. Firkants lalleglade natur, hans bizarre vennekreds, hans besynderlige omgivelser og den skøre humor, burde vende mine sure miner til et stort fjollet smil, men jeg er åbenbart tilfreds med at være en bitter gammel mand. Nu er det jo jul, så jeg skubber surheden lidt til side og ligger mit humør i hånderne på en svamp.

Det er juleaften og SvampeBob venter i spænding på julemanden. Det er dog ikke alle som deler hans julehumør og Plakton har som altid en ondskabsfuld plan i ærmet. I stedet for at opføre sig ordenligt for at komme på julemandens “artig”-liste, vil han forvandle hele Bikinibottoms befolkning til modbydelige bøller, så han virker som et lyspunkt til sammenligning. Så må SvampeBob og hans gode hjerte komme til undsætning endnu engang.

spongebob3

Denne julespeciel af Svampebob Firkant er lidt anderledes i forhold til det normale show, det handler selvfølgelig om julen, men det er mere end det, den er nemlig lavet i stop-motion. Det er jo en god lille gave til mig, jeg elsker stop-motion og det gør jeg også her. Det passer til den skæve humor og det er en fryd at se på, rent faktisk så ønskede jeg hele tiden at der var mere af den. Showet varer kun 23 minutter og jeg ville ønske at de lavede en hel film, men det betyder jo også at de må gøre noget rigtigt, når det eneste man ville ændre er at det varede længere. Hr. Firkant hjalp en sur gammel mand finde sit julehumør og jeg kan kun anbefale denne julespeciel til alle andre.

Instruktør: Mark Caballero, Seamus Walsh  Forfatter: Luke Brookshier, Marc Ceccarelli, Derek Iversen og Mr. Lawrence  Medvirkende: Tom Kenny, Clancy Brown, Rodger Bumpass, Bill Fagerbakke, Lori Alan, Carolyn Lawrence, Mr. Lawrence og John Goodman  Udgivelsesår: 2012  Land: USA  Spilletid: 23 min

Creator of gagathemovies.dk , writer, lover & hater of movies, games and television...and by the way, this bio is broken!

Got Something to Say?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.