News,  Trailers

All I Need for Christmas is Kill

Det ser ud til strømmen af interessante science fiction film fortsætter. Jeg nævnte Edge of Tomorrow for et par måneder siden, mest  fordi de ændrede titlen fra den originale tegneserie, All You Need is Kill giver ingen mening, men det er en meget bedre titel. Under alle omstændigheder, så giver denne nye trailer nyt liv til mine forventninger til filmen.

Filmen blander science fiction, krig og mechs med en smule Groundhog Day. Hovedpersonen vågner hver morgen til den samme dag på frontlinjen af den store krig, en dag som altid ender med at han dør. Så han må finde ud af hvorfor at han er dømt til at dø gang på gang og forhåbentlig gøre en ende på den altødelæggende krig.

Doug Liman (Swingers, Go, Mr & Mrs Smith, Bourne Identity) er tilbage i instruktørstolen, Tom Cruise og Emily Blunt spiller hovedrollerne, mens rollelisten bliver fyldt ud med blandt andre Bill Paxton, Jeremy Piven og Marianne Jean-Baptiste. Filmen har premiere den 29. maj, så der er et pænt stykke tid til, men traileren ser i det mindste lovende ud.

Creator of gagathemovies.dk , writer, lover & hater of movies, games and television...and by the way, this bio is broken!

Got Something to Say?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.