Movies,  Nights of Horror

Full Nights of Horror Program

Mørket falder på, Allehelgens aften kryber evigt nærmere og jeg begiver mig ud på den grufulde rejse gennem min støvede samling af gyserfilm. I den kommende uge begynder endnu 7 dage, hvor jeg er udelukkende omgivet af horrible horrorfilm (hvis jeg nu ikke skal male fanden på væggen, så kan det jo faktisk være at der er nogle gode i mellem, historien har bare lært mig ikke at håbe på for meget).

Det nyeste kapitel i Nights of Horror-trilogien byder på flere skræmmende eventyr på videobånd, Jake Hoyt lukker virkeligheden ude, Felicity får besøg fra rummet, Ginger finder alternative veje gennem lægestudiet og efterårsvejret er fyldt med hajer.

Jeg finder ud af om jeg har dømt Amber Heard for hårdt i de tidlige dage, om jeg stadig kan lide Zeus hvis han er stjernepsykopat, om remakes virkelig er så slemme og om jeg bedre kan lide musikalske zombier end almindelige zombier. Jeg kigger også efter spøgelser, dæmoner, vampyrer og tvivlsomme mødre. Der er selvfølgelig også plads til overraskelser, underlige ting og endda gæste-skribenter.

Ugens interaktive sektion passer måske ikke perfekt indenfor genrerammen, men det er ikke så langt fra som omslaget kunne antyde. Jeg har spillet de fleste horrorspil, så enten skulle jeg prøve det meget kritiserede Silent Hill: Downpour, købe en ny computer til et af de mange pc-eksklusive horrortitler eller være lidt fleksibel med rammerne. Jeg har valgt den sidste mulighed, fordi den er billigst og mest interessant. Ydermere, hvis disse spil skulle filmatiseres, ville de læne sig godt og grundigt op ad genren.

lone-survivor

Jeg tager rigtige skuespillere med ind i den computergenerede verden, tager eventyrnes væsner med ud i den virkelige verden og så forsøger jeg at finde ud af, om jeg kan blive skræmt af 8bit 2D horror.

Vi ses i næste uge, hvis du tør, bangebuks!

Creator of gagathemovies.dk , writer, lover & hater of movies, games and television...and by the way, this bio is broken!

Got Something to Say?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.