Film Review,  Movies

Review | Now You See Me

Jeg sætter pris på et godt trick, en overbevisende illusion eller lidt fortryllende magi. Hvad jeg til gengæld ikke sætter pris på er misbrug, forvirring og den generelle mangel på forståelse for hvad de ord betyder og hvorfor de er forskellige. Now You See Me er en dum film, på alle tænkelige planer. Louis Leterrier (Clash of the Titans, Transporter 2) kan tilsyneladende ikke skrue en sammenhængende historie sammen og han får ikke megen hjælp af forfatterne, som har indleveret et manuskript med flere plothuller end reelle ord. De sektioner af manuskriptet som ikke er dækket af huller, er tilgengæld frustrerende og provokerende forudsigelige.

now-you-see-me-1
Holdet leder febrilsk efter forskellen mellem magi og trylleri. (image credit: Summit Entertainment)

Filmen handler om et hold tryllekunstnere som bruger deres illusioner til at stjæle penge, i fuld Robin Hood stil, eller det er ihvertfald filmens setup. I virkeligheden, lige meget hvor voldsomt filmen påstår de modsatte, så udfører holdet magi ved hjælp af utroværdige computereffekter og det bryder hele filmens koncept. Selv hvis man så bort fra denne altoverskyggende fejl og prøver at lade filmen underholde, så fejler den kolosalt ved at tale ned til sit publikum, i den blinde tro at den er skide clever og så er filmens twist, en af ulidelige slags som ødelægger næsten alt der kommer før det.

movies-2

Instruktør: Louis Leterrier  Forfatter: Ed Solomon, Boaz Yakin og Edward Ricourt  Medvirkende: Jesse Eisenberg, Woody Harrelson, Isla Fisher, Morgan Freeman, Michael Caine, Dave Franco, Melanie Laurent, Mark Ruffalo og Common  Udgivelsesår: 2013  Land: USA  Spilletid: 125 min

Creator of gagathemovies.dk , writer, lover & hater of movies, games and television...and by the way, this bio is broken!

Got Something to Say?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.