Movie Night,  Movies

Clear Elysium

elysium

Efter den fremragende District 9, har forventningerne til noget nyt fra Neil Blomkamp, været skyhøje. Jeg gik i biografen med håbet om, at Elysium kunne løfte forventningens tunge burde, men desværre blev jeg skuffet og man kan også stille spørgsmåltegn ved hvor nyt det egentlig er. Elysium kunne lige så godt foregå i samme univers som District 9, historien og omgivelserne har mange visuelle og tematiske ligeheder. Det er ikke nødvendigvis en dårlig ting (udover at Blomkamp har udtalt at filmene ikke hænger sammen på nogen måde), men det er bare ikke så friskt eller effektivt som det var den første gang. Neil Blomkamp er fantastisk til at opbygge en troværdig verden omkring sine karakterer og hans stil/koncepter virker funktionelle, mens de stadig interessante og spændende at se på, men det er ikke nok til at bære en film alene. Elysiumer noget rod, den haster igennem sin historie og har svært ved at holde et fokuspunkt i længere tid af gangen. Mest af alt, så ligner Elysium er 2-timers trailer til en episk mini-serie som ville uddybe karakterer og historier over en hel sæson. Det er en rigtig flot og interessevækkende trailer, men det fungerer ikke som en film. [6]

Larry David

Larry David er en af de sjovste personer på TV, han er trods alt manden bag serierne Seinfeld og Curb Your Enthusiasm, så HBOs idé om sætte ham til at skrive og spille hovedrollen i en fuld længde komedie på deres kanal, burde være et pletskud. At de samtidig har samlet en imponerende liste skuespillere omkring ham, gør kun gevinsten endnu større. Rollelisten inkluderer folk som Michael Keaton, Jon Hamm, Amy Ryan, Bill Hader, Liev Schreiber, Kate Hudson, Eva Mendes, J.B. Smoove, Danny McBride og Philip Baker Hall. At de så oven i hatten giver instruktørstolen til Greg Mottola (Superbad, Daytrippers, Adventureland) burde garantere komisk succes… men hvad er problemet så?

Simpelt, filmen er bare ikke sjov. [4]

Creator of gagathemovies.dk , writer, lover & hater of movies, games and television...and by the way, this bio is broken!

Got Something to Say?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.