Games,  Trailers

PSA: Batman is badass and irrelevant

Warner Bros Games har udgivet en trailer til deres kommende spil, Batman: Arkham Origins og den er fantastisk. Altså, traileren er fantastisk, men jeg har stort set ingen interesse i selve spillet. Arkham Asylum var et fremragende spil og Rocksteady Games beviste at superheltespil kunne være gode. Arkham City var mere af det samme, bare større og selv om det stadig var godt, så blev jeg lidt træt af det i længden. Nu kommer Arkham Origins så og denne gang er det ikke engang fra det samme studie. Desuden går de tilbage til begyndelsen og fortæller endnu en origin-historie, det er simpelthen for dovent og jeg har stort set mistet al interesse… I det mindste er Deathstroke med og så kan man bare lade som om det er Deadpool.

Creator of gagathemovies.dk , writer, lover & hater of movies, games and television...and by the way, this bio is broken!

Got Something to Say?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.