Games,  Trailers

PSA: The Future World of 2007

Blood Dragon, den store stand-alone og meget useriøse udvidelse af Far Cry 3, er ude nu. Prisen er ca. 120 kroner (99,95 for Playstation Plus) og kan hentes på Xbox, Playstation og PC netop nu.

Far Cry 3, sidste års Game of the Year her på siden, er ikke helt det samme som man husker. Ubisoft har valgt en noget overraskende vinkel på den traditionelle spiludvidelse, her er deres egen beskrivelse af Blood Dragon:

“Far Cry® 3 Blood Dragon is THE Kick-Ass Cyber Shooter taking place on a bizarre open-world island crawling with evil. Welcome to an 80’s VHS vision of the future. The year is 2007 and you are Sargent Rex Power Colt, a Mark IV Cyber Commando who’s fighting against a cyborg army gone rogue. Your mission: get the girl, kill the baddies, and save the world. Experience every cliché of a VHS era vision of a nuclear future, where cyborgs, blood dragons, mutants, and Michael Biehn (Terminator, Aliens, Navy Seals) collide.”

Alle elsker jo 80’erne, alle med undtagelse af mig, men af en eller anden grund har jeg ventet med spænding på denne udvidelse. Det er en splittet sindstilstand og det er fra det udgangspunkt, at jeg forventer at anmelde spillet, så snart at jeg har gennemført det. I mellemtiden har jeg vedhæftet den kitchede live-action trailer til spillet.

Creator of gagathemovies.dk , writer, lover & hater of movies, games and television...and by the way, this bio is broken!

Got Something to Say?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.