Movie Night,  Movies

Life of the Gangster Robot

Da man først hørte om Gangster Squad, begyndte man straks at håbe på en hårdkogt filmversion af L.A. Noire. Stemningen, stilen, charmen, volden og så endda med et særdeles fremragende cast (Josh Brolin, Ryan Gosling, Sean Penn, Nick Nolte, Emma Stone, Anthony Mackie, Robert Patrick, Holt McCallany, Wade Williams, Jack McGee og Giovanni Ribisi). Hvis ikke det, så en forrygende gangster-komedie, nu hvor den trods alt blev instrueret af Ruben Fleischer, manden bag den suveræne Zombieland. Gangster Squad er desværre ingen af de ting og det virker selvfølgelig også lidt forkert, at dømme en film fordi den ikke er hvad man ønskede, men filmen selv ønsker at være noget som den aldrig formår. Der mangler bare noget, en gnist, en glød, lidt nerve eller lidt hjerte. Filmen ender som en anelse død og kold affære, og det er en skam, for det kunne have været så meget mere. [5]

gangster-squad

The Revenant er interessant på mange måder, men den har flere problemer og kan nok ikke beskrives som en desideret god film. Filmens forfatter og instruktør, Kerry Prior, er effektsmand og det kan ses, der er masser af vellykkede effekter som nemt kunne høre til i større film og man kan mærke kreativiteten i mange scener, men hans fortælleevner halter. Filmen er ujævn og alt for lang, men trods alt underholdende. [5]

Life of Pi er en bevægende og utroligt smuk film. Jeg er måske ikke enig med filmens overordnede religiøse budskab, men det er svært at sige noget imod håndværket. Efter et gensyn kunne det sagtens tænkes, at jeg ville skrive en længere artikel om filmen, men indtil da kan jeg kun anbefale at folk ser den. [8]

Robot & Frank er et kært science fiction drama med et alternativt twist på den almindelig mentor-historie. Frank er pensioneret indbrudstyv. Hans liv er blevet en kamp mod kedsomheden i stedet for loven, men da sønnen giver ham en hjælperobot, ser han sit snit til at dele sin store erfaring og genoptage fortidens lovovertrædelser. Filmen har en dejlig tør humor og Frank Langella har sjældent været bedre. [8]

Creator of gagathemovies.dk , writer, lover & hater of movies, games and television...and by the way, this bio is broken!

Got Something to Say?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.