GaGa Says,  Movies

All Your Christmas… Day 18

all-your-christmas-14

Jeg har ikke altid haft den samme upåklagelige smag som jeg har nu. Jeg har set og nydt mange ting, som man burde holde hemmeligt. Men nu er denne julekalender jo om mig, så jeg kan vel godt fortælle om nogle af dem. I modsætning til de fleste andre, så genser jeg sjældent film, jeg går normalt videre til den næste, men en gang i mellem slipper der nogen igennem. For nylig genså jeg Attack the Block, hvilket samtidig var den 17. gang at jeg har nydt hvert eneste sekund af den film. Jeg har, lige som alle andre, også set T2: Judgement Day et utal af gange, men det er ikke altid at filmen er god, selv om den bliver set igen og igen. Da jeg var teenager (dum, en del mere interesseret i actionfilm og af en eller anden grund, stor fan af Mark Dacascos) genså jeg direkte-til-dvd actionfilmen Drive et sted mellem 20 og 30 gange. Det var faktisk så slemt, at den ofte blev genstartet så snart at den var slut. Når man ser tilbage på det, giver det ikke rigtig mening, for det er ikke just en kvalitetsfilm.

Selv om Drive ikke var specielt god, så har jeg ingen problemer med at indrømme at jeg nød at se den, der dog andre ting som jeg er væsentlig mindre glad for at indrømme og det er derfor godt, at jeg trods alt kun skriver det her på internettet, hvor der er ingen andre som kan se det. Der var engang en lille dreng som sad og tudede i et hjørne, alene af den grund, at en strømafbrydelse havde gjort det umuligt at se det nyeste afsnit af DukseDrengen. Den lille dreng var mig og det er tilfældigvis også den sidste gang, at jeg har følt noget for dansk tv.

drive_1997

Creator of gagathemovies.dk , writer, lover & hater of movies, games and television...and by the way, this bio is broken!

Got Something to Say?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.