GaGa Says

All Your Christmas… Day 14

Bag denne låge i julekalenderen er der flere små anekdoter fra biografmørket. Vi starter med en spøgelsespræstation i en film. Jeg var i biografen for at se den moderne western, The Missing med Tommy Lee Jones og Cate Blanchett, som var en både spændende og velspillet film. Men jeg gik igennem hele filmens spilletid, uden at det gik op for mig, at Val Kilmer havde en rolle. Kilmer havde været ude af søgelyset i et stykke tid og havde taget en del kilo på, man kan måske endda gå så langt og sige at han var blevet småfed. Desuden havde han et kæmpe fuldskæg, så han var næsten ukendelig. Når man laver en søgning på google, finder man ingen billeder af ham fra filmen, så jeg stiller stadig spørgsmåltegn ved, om han rent faktisk var med.

Jeg var også inde for at se indie-komedien Happy Texas i biograferne. Jeg er stor fan af William H. Macy og traileren solgte filmen som en hyggelig lille film. Happy Texas var både hyggelig og sjov, men måske også en smule ligegyldig og bestemt ikke en film, som man behøvede at se i biografen. Det sidste havde folk tilsyneladende taget til sig og det stod faktisk så slemt til, at jeg var den eneste i biografen på premieredagen. Jeg sad helt alene i salen, nød stilheden og med begge ben kastet op på sædet foran. Desværre er jeg for nervøst anlagt til at smide tøjet eller lignende, så at jeg havde salen for mig selv, endte med at være spild af både min og biografens tid.

Creator of gagathemovies.dk , writer, lover & hater of movies, games and television...and by the way, this bio is broken!

Got Something to Say?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.