Games,  Movie Pitch

Max Payne

Jeg sidder midt i forberedelserne af en fuld anmeldelse af Rockstars Max Payne .Der skal lige spilles noget mere multiplayer, før jeg kan give min endelig dom, men for dem som ikke kan vente kan jeg fortælle at det er ganske fremragende. Undervejs faldt det mig ind, at hvis Hollywood insisterer på at filmatisere alting, så kunne jeg lige så godt lege med. Derfor starter jeg denne artikel-serie, der bliver ikke taget højde for om filmen kan sælge eller om rollevalgene passer ind i et budget. Det er blot hvad jeg finder passende og ville give et resultat, som jeg ville ønske at se.

bryan-cranston

BRYAN CRANSTON as MAX PAYNE
Udover at Bryan Cranston looks the part, så er han også en fremragende skuespiller. Han er bedst kendt for sin rolle som Walter White i tv-serien Breaking Bad og som Malcolms far i Malcolm in the Middle, men han har også givet gode præstationer i film som John Carter, Lincoln Lawyer og ikke mindst Drive. Han kunne give rollen som Max Payne ekstra dybde og det ville være cool, at se ham som the leading man i en stor Hollywood-film.

amber_heard

AMBER HEARD as FABIANA
Amber Heard er gået hen og blevet det nye årtusindes screamqueen med film som Drive Angry, Zombieland, All the Boys Love Mandy Lane og en masse knapt så gode horrorfilm. Rollen som Fabiana kræver ikke meget mere en skrigeri, men det er hun jo som sagt også god til.

rockmond-dunbar

ROCKMOND DUNBAR as RAUL PASSOS
Rockmond Dunbar er måske ikke helt perfekt pladseret i raceskabet til rollen som Raul Passos, men jeg er da ligeglad fordi jeg er ikke Hollywood producer og jeg tror han ville passe godt i rollen. Han er mest kendt fra supporting roller i tv-serier såsom Terriers og Prison Break.

michael-kenneth-williams

MICHAEL KENNETH WILLIAMS as SERRANO
Michael Kenneth Williams brændte for første gang igennem tv-skærmene i rollen som Omar Little i The Wire og han var også særdeles god i Boardwalk Empire. Han kunne give noget fandenivoldsk charme i den lille, men vigtige rolle som slumkongen Serrano.

rockmond-dunbar

ROBERT SEAN LEONARD as VICTOR DE SILVA
Den venlige politimand og familiefar, Victor de Silva, som hjælper Max passer perfekt til Robert Sean Leonard, fordi det er jo næsten den samme rolle som han spiller i House. Han er selvfølgelig også kendt fra film som Dead Poets Society og The Last Days of Disco.

NEW YORK, NY - APRIL 29:  Ray Liotta attends the "The Iceman" screening presented by Millennium Entertainment and GREY GOOSE at Chelsea Clearview Cinemas on April 29, 2013 in New York City.  (Photo by Rob Kim/Getty Images)

RAY LIOTTA as VICTOR BRANCO
Det er måske lidt for nemt, at give rollen som magtfuld og slesk italiensk mobster, but if the shoe fits…

ringo-lam

DIRECTED by DANTE LAM
Dante Lam er en af nyere instruktøre på det asiatiske actionmarked. Han laver stilfulde og energiske actionscener, men historiefortælling er ikke ligefrem hans styrke, det gør dog ingenting i det at han selvfølgelig ikke skal skrive filmen. Han ville med garanti heller ikke være nærig med slowmotionen.

Creator of gagathemovies.dk , writer, lover & hater of movies, games and television...and by the way, this bio is broken!

Got Something to Say?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.