Movie Night,  Movies

Dividing the Darkest of Elmos

BEING ELMO: A PUPPETEER’S JOURNEY
Sød og hjertevarm dokumentar om en mands livslange drøm om at arbejde sammen med Jim Henson og The Muppets. Det er en god historie som man ikke undgå at smile og blive glad af. [8]

THE DARKEST HOUR
Denne rædselsfulde science fiction film kan faktisk være skyld, i at en endnu ukendt person får tæv med et bat. Jeg fik nemlig The Darkest Hour beskrevet som “Attack the Block i Rusland” og den person som sagde det, kan umuligt ha’ set nogen af filmene. I modsætning til Attack the Block, så er The Darkest Hour elendigt skrevet, totalt humorforladt og helt igennem pinlig. [1]

THE DIVIDE
Denne sci-fi film blev egentlig også solgt forkert, da det virker som en post-apokalyptisk film, men det er det ikke rigtig. Det er mere en “cabin fever” thriller, hvor en gruppe mennesker er fanget i en kælder og langsomt falder deres psyke fra hinanden. Da jeg havde accepteret det, syntes jeg at det var ok lille film, dog med flere fejl og overspil hist og her. Derudover vil jeg gerne have at Milo Ventimiglia holder op med at snakke som Sylvester Stallone, med mindre at han spiller Stallones søn i en film. [6]

Creator of gagathemovies.dk , writer, lover & hater of movies, games and television...and by the way, this bio is broken!

Got Something to Say?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.