Film Review,  Movies

Review | Alle for Én

Mick Øgendahl og Rasmus Heide fortsætter med at terrorisere den danske filmindustri. Efter to mildest talt elendige film, Blå Mændog Julefrokosten, har Øgendahl nu skrevet endnu en film og det kan vel ikke komme som nogen overraskelse, at den også er ganske forfærdelig.

I Alle for Én har Øgendahl for en gangs skyld skrevet en historie, hvilket der var intet af i de andre film og det faktum, historien er stjålet fra utallige klichéfyldte Hollywood crime-comedies, viser bare hvor god han er til at skrive. Humoren er heldigvis hævet væsentligt over det pinlige niveau fra tidligere film, men det er ikke nødvendigvis ensbetydende med at det er sjovt. Jeg grinte omkring en håndfuld gange i løbet af filmen, hvilket er en håndfuld mere end jeg gjorde i Blå Mænd og Julefrokosten tilsammen og det vil idioten Øgendahl sikkert se som en sejr, så hurra for ham.

Alle for Én kan stolt byde to gode ting: Rutger Hauer er af en eller anden mærkværdig årsag med i denne ligegyldige danske film og rulleteksterne er ret flotte og professionelt lavet, i modsætning til resten af filmen.

movies-2

Instruktør: Rasmus Heide  Forfatter: Mick Øgendahl  Medvirkende: Mick Øgendahl, Gordon Kennedy, Jonatan Spang, Jon Lange, Kurt Ravn og Rutger Hauer  Udgivelsesår: 2011  Land: Danmark  Spilletid: 81 min

Creator of gagathemovies.dk , writer, lover & hater of movies, games and television...and by the way, this bio is broken!

Got Something to Say?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.