2011,  Best Ofs

MMXi: Worst Actress

Runners-Up: Anna Faris (Yogi Bear), Patricia Velasquez (Almighty Thor), Zena Grey (My Soul to Take) og Sara Paxton (Shark Night)

Årets dårligste skuespillere er næsten altid at finde i tamme komedier og elendige gyserfilm, 2011 ændrede intet ved denne tradition. Det er måske lidt unfair, at inkludere rollelisten fra Almighty Thor i den samme kategori, som de “rigtige” skuespillere. Det er jo ikke ligefrem overraskende, at folk der medvirker i film fra The Asylum, er himmelråbende dårlige, men det er til gengæld en smule overraskende, at Patricia Velasquez var langt fra den værste. Zena Grey og Sara Paxton var begge den kvindelige frontfigur i hver deres afskyelige gyserfilm, henholdsvis My Soul to Take og Shark Night. Det faktum, at de begge var i den bedre ende af hvad de film havde at byde på, sætter kun de films elendighed i perspektiv. Jeg har længe levet med Anna Faris og hendes gummiansigt, hun har komisk timing, men min tålmodighed er opbrugt. Hendes roller i 2011, Yogi Bear og What’s Your Number?, var grænseløst irriterende og jeg syntes, at det ville være passende, hvis hun gik på pension.

En anden som roligt kan stoppe med det samme, allerede inden hendes karriere er gået i gang, er Bailee Madison fra Just Go with It. Mange børneskuespillere understreger de positive elementer ved abort, men Bailee Madison er noget helt specielt. Jeg tvivler på, at selv Bailees egen mor, kan argumentere mod at give møgungen en knytnæve i ansigtet, hver gang hun åbner munden. Det er virkelig slemt og jeg har ikke engang sagt noget om hendes latterlige falske engelske accent.

Creator of gagathemovies.dk , writer, lover & hater of movies, games and television...and by the way, this bio is broken!

Got Something to Say?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.