GaGa Says

On the Seventeenth Day of Christmas…

I stil med gårsdagens tanke med at sætte pris på ting, selv om de langt fra er perfekte, kom jeg til at tænke på Paul Walker (¤ja, jeg ved godt at min hjerne virker på en underlig måde). Jeg har normalt ikke noget til overs for Paul Walker, hans pretty-boy udseende og hans intetsigende skuespil i film som The Skulls, Fast and the Furious og Into the Blue, men han har stadig lavet et par lettere oversete film som jeg gerne vil anbefale. Først er der John Dahls Joy Ride, hvor Walker, Steve Zahn og Leelee Sobieski bliver jagtet af en ondsindet trucker. Det var en effektiv og spændende thriller i stil med Duel og Breakdown, godt skrevet af J. J. Abrams. Den anden film er Wayne Kramers Running Scared, der på papiret ligner en ganske almindelig thriller, men udvikler sig til en jævnt psykopatisk tegneserie. Filmen er konstant overraskende, visuelt flot og er et perfekt eksempel på at man aldrig skal dømme en bog på sit cover. Så fordi det er jul, så kan sige dette: Paul Walker, jeg kan sgu godt lide dig også selv om du er lidt af en padde.

Creator of gagathemovies.dk , writer, lover & hater of movies, games and television...and by the way, this bio is broken!

Got Something to Say?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.