Film Review,  Movies,  Nights of Horror,  Revisit of the Damned

Review | Scream 3

Der gik tre år, før at Scream serien vendte tilbage, men denne gang var det uden manuskriptforfatter Kevin Williamson. Ehren Kruger overtager skrivemaskinen og det går bestemt ikke i den rigtige retning. Kruger har tidligere skrevet gode manuskripter som Arlington Rd. og den amerikanske The Ring, men han har også skrevet endelige ting så som Reindeer Games, Imposter, Blood and Chocolate og ikke mindst de sidste to Transformers film.

Det er ikke specielt sjovt, intelligent eller overraskende. Det sidste er måske ikke helt rigtigt, fordi første gang man ser filmen, så er morderens identitet faktisk overraskende. Men det er til gengæld også snyd, fordi det er ingen kunst at lave et twist som publikum ikke har gættet, hvis det ikke giver nogen mening, bare se Heavy Rain for endnu et perfekt eksempel på dette. Filmens plot er både tåbeligt og plat, men problemerne starter længe før slutningen, fordi filmen forsætter hvor toeren slap og introducerer endnu engang et hav af dumme nye karakterer. Filmen er desværre også lige så kedelig som den sidste film, det er lidt et problem hvis man lyser op når Jay & Silent Bob kommer på skærmen i en 10 sekunders cameo, så skete der i det mindste et eller andet.

Et af Scream 3s få lyspunkter er Parker Posey, som er lige så dejlig sindssyg som hun plejer at være. Lance Henriksen og Patrick Warburton er også ok i nogle små roller, men dette bliver kun nævnt fordi der virkelig ikke er meget andet positivt at snakke om.

Karakteren tilbage i 2000 var 4 ud af 10 og den blev kun værre med et gensyn…

Instruktør: Wes Craven  Forfatter: Ehren Kruger  Medvirkende: Neve Campbell, Courtney Cox, David Arquette, Jamie Kennedy, Liev Schreiber, Patrick Dempsey, Lance Henriksen, Roger Corman, Jenny McCarthy, Parker Posey, Emily Mortimer, Patrick Warburton, Carrie Fisher, Kevin Smith og Jason Mewes  Udgivelsesår: 2000  Land: USA  Spilletid: 116 min

Creator of gagathemovies.dk , writer, lover & hater of movies, games and television...and by the way, this bio is broken!

Got Something to Say?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.