GaGa Says

Farewell: Pete Postlethwaite [1946-2011]

Vi er dårligt kommet ind i de nye år, før vi mistede endnu en af mine yndlings skuespillere, da Pete Postlethwaite døde af kræft i nat. Postlethwaite var en af bedste og mest genkendlige karakterskuespillere, han var en af den slags som man måske ikke altid kunne huske navnet på men man kunne altid huske hans ansigt.

Han bragte konstant styrke og troværdighed til selv den mindste rolle, han var eksempelvis en af de få gode ting i sidste års Clash of the Titans. Han var også ganske fremragende i The Town, Inception og Solomon Kane.

Tidligere i hans karriere kan han huskes for hans roller i Alien 3, The Last of the Mohicans, The Usual Suspects, Romeo+Juliet, Rat, Amistad, DragonHeart og In the Name of the Father, som han blev nomineret til en oscar for.

Han endte med ca. 100 roller på hans CV, både i film og på TV.

Han vil blive savnet.
Rest in Peace, Pete Postlethwaite

Creator of gagathemovies.dk , writer, lover & hater of movies, games and television...and by the way, this bio is broken!

Got Something to Say?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.