GaGa Says,  Movies

It’s X-Mas, Yo!

(¤ Jeg vil gerne beklage på vegne af alle under GaGa The Movies-navnet, sætningen “It’s X-Mas, Yo!” burde aldrig ytres i det offentlige rum og det skal ikke ske igen. Promise.)

Jeg har aldrig været den store fan af jul og de film der følger med. Det hele er en anelse for sødt til min smag, men jeg alligevel gjort det til en tradition de sidste mange år at se en julefilm den 23. december. I år var ingen undtagelse men til gengæld var det en rædsom oplevelse…

FOUR CHRISTMASES

Instrueret af Seth Gordon, skrevet af Matt Allen og Caleb Wilson
Med Vince Vaughn, Reese Witherspoon, Robert Duvall, Jon Voight, Jon Favreau, Sissy Spacek, Mary Steenburgen, Dwight Yoakam og Tim McGraw

Pinlig og tænderskærende julekomedie med meget få positive elementer og endnu færre sjove.
Det er akavet, unaturligt og dårligt skrevet, hvis det ikke var for hæderlige præstationer fra Jon Favreau, Robert Duvall og Tim McGraw ville filmen være komplet spild af tid.
3/10 (5)

I stedet skulle man hellere se en af de klassiske julefilm og der er en håndfuld rigtig gode.

Film som Henry Selick og Tim Burtons sublime stop-motion mesterværk Nightmare before Christmas, den hysterisk morsomme Bad Santa med Billy Bob Thornton som fordrukken julemand, Muppets version af The Christmas Carol med Michael Caine som Scrooge, den første Die Hard hvis man er til lidt juleaction, den japanske animationsfilm Tokyo Godfathers og den største julefilm af dem alle It’s a Wonderful Life fra ‘46.

Så længe man holder sig fra de mange film på julemandens “naughty”-liste så går det nok. Arnold Schwarzeneggers elendige Jingle All the Way, den rædsomme lyd af Alvin and The Chipmunks, det gyselige makværk Surviving Christmas med Ben Affleck, Christmas with the Kranks med Tim Allen og The Santa Clause 1-3 ligeledes med Tim Allen bør aldrig komme i nærheden af ens tv i juledagene med mindre man gerne vil have den gode stemning ødelagt.

Go Jul til alle.

Creator of gagathemovies.dk , writer, lover & hater of movies, games and television...and by the way, this bio is broken!

Got Something to Say?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.