Crazy-Cage,  Film Review,  Movies

Best Cage Scenario | Willy’s Wonderland

Nicolas Cage gør rent og så slås han med dæmoniske mekaniske tøjdyr, men på en eller anden måde er det stadig den mindst besynderlige film på hans 2021 kalender.

Cage er en drifter af få ord, han kører hvileløst fra by til by uden noget reelt mål. Da han punkterer i midten af ingenting og den lokale mekaniker kun tager imod kontanter for reparationen, får han vide at han kan arbejde det af ved at gøre rent i en gammel nedlagt familierestaurant ala Chuck E. Cheese. Der er dog en grund til at stedet er nedlagt og om natten vækkes de mekaniske tøjdyr til live.

Willy’s Wonderland virker nærmest som et 90 minutters live-action meme, og med det vil folk som kender mig antage at jeg hader den og det er en af de dårligste film nogensinde, men det er ikke helt sådan jeg mener det. Det føltes nærmest som en manifestering af internettets love-hate forhold til Nicolas Cage. En crazy, weird over-the-top CrazyCage som hopper rundt og spiller tosset uden ord igennem hele filmens spilletid, men det er jeg rent faktisk underholdt af da jeg syntes at han er ret god til den slags og ofte ganske sjov når han gør det.

Det ville på mange måder fungere bedre som en kortfilm som spillede før Drive Angry på et gammelt slidt VHS bånd eller man kunne nøjes med at se traileren, for det får man stort set lige så meget ud af som at se den fulde film. Resten af filmen, udenom de sekvenser hvor Cage går Crazy med blod og galskab ud over det hele, er ikke meget mere end en ligegyldig slasherfilm med ubrugelige karakterer og dårligt skuespil.

Willy’s Wonderland er en bootleg Five Nights at Freddy’s filmatisering og hvis det ikke havde været for Nicolas Cages sindssyge overspil, så var der ingen grund til at se filmen. Mange vil nok sige, at det heller ikke er en grund til at se den.

Instruktør: Kevin Lewis Forfatter: G.O. Parsons Medvirkende: Nicolas Cage, Emily Tosta, Beth Grant, Chris Warner, Jonathan Mercedes og Kai Kadlec Udgivelsesår: 2021 Land: USA Spilletid: 88 min.

Creator of gagathemovies.dk , writer, lover & hater of movies, games and television...and by the way, this bio is broken!

Got Something to Say?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.