Film Review,  Movies

It’s X-Mas, Yo! Part IX

Det er overraskende svært at finde gode julefilm, men bestemt ikke på grund af mangel på udvalg i genren. Der er selvfølgelig klassikerne, men dem har jeg jo set, et utal af gange.

Når man leder igennem syndfloden af nye usete titler som bliver promoveret hvert år, er det tydeligt at en julefilm er primært enten sukkersøde og dårligt animerede børnefilm eller pladderromantiske Hallmark dramaer og chancen for at den slags hjælper mig mod det gode julehumør, er forsvindende lille.

Efter lang tids søgen, fandt jeg dog et par stykker, så 2018 bliver endnu et år hvor jeg slipper for at skrive om den mere og mere trivielle og kedelige debat om Die Hard.

The Christmas Chronicles virker måske som en ganske standart julefilm og det er mest fordi det er en ganske standart julefilm. Nogle børn møder julemanden og i løbet af filmen finder juleånden frem. Men den store forskel er at her bliver julemanden spillet af Kurt Russell og som sædvanlig er Kurt Russell ret underholdende at se på.

Det og noget udmærket familiehygge holder filmen kørende i et godt stykke tid, men på et tidspunkt dukker julemandens hjælpere op og truer med at ødelægge stemningen. Disse julerædsler er særdeles horribel computeranimation, som taget ud af en discount version af Trolls filmene, selv Krampus ville ikke kendes ved sådanne mareridtsvæsener i den glade højtid.

The Christmas Chronicles ender som et middelmådigt produkt som kun bør ses på grund af Kurt Russell, men til gengæld kan man gøre det ganske gratis på Netflix. [5/10]

Better Watch Out ligner ligeledes en normal klichéfyldt julehistorie. Forældre tager til julefrokost, en babysitter bliver hyret til at passe på børnene og så sker der ting og sager. Det er en historie som er blevet fortalt et utal af gange før, men inden der går helt Home Alone i det, tager Better Watch Out en ganske interessant drejning, som jeg ikke vil afsløre her.

Better Watch Out er spændende og sjov, og selv om filmen kører en smule af sporet og mister mig lidt hen mod slutningen, så kan den klart anbefales til alle som ønsker lidt ekstra bid i deres julegodter. [7/10]

God jul.

Creator of gagathemovies.dk , writer, lover & hater of movies, games and television...and by the way, this bio is broken!

Got Something to Say?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.