GaGa Says,  Movies

20 Years of GaGa: The One About The Definition of an Idiot

I like my humor, like I like my coffee; Black with a pinch of sarcasm…

 Jeg har en forkærlighed for veldrejet, intelligent og lettere smartass dialog. Det er ikke til at se i mit eget ordforråd, men måske netop derfor tiltrækkes jeg til nogle af filmverdens overlegende ordsmede. Folk som David Mamet, Quentin Tarantino, McDonagh brødrene og Shane Black er personlige favoritter.

Der er massevis af traditionelle “buddy cop” komedier, men Kiss Kiss Bang Bang eksisterer på et helt andet niveau. Blacks knivskarpe dialog og ofte hysterisk morsom humor leveres af et fremragende cast. Det var starten på Robert Downey Jrs comeback og nu er han blandt tidens bedst betalte og velkendte skuespillere, men desværre kan man ikke sige helt det samme om resten… Jeg vil have mere Michelle Monaghan i mine film, mere Val Kilmer, hvor fanden er Val Kilmer når man har brug for ham?!

Creator of gagathemovies.dk , writer, lover & hater of movies, games and television...and by the way, this bio is broken!

Got Something to Say?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.