Lists,  News

20 Years of GaGa: Another December All About Me

December, så julekalender… i guess.

Tid: December 1996

Sted: Et lille teenager værelse på fyn

Hovedperson: En random nørd som gemmer sig fra omverdenen bag en syndflod af film og computerspil. Han har endda sit eget alterego, gagathemovies, fordi hvorfor gøre social kommunikation nemmere når man kan gøre det mere kompliceret?

gagathemovies: “hmm, jeg spiller godt nok mange spil og ser mange film, uden rigtig at få noget ud af det, hvad nu hvis jeg tilskriver dem en forholdsvis passende karakter, så har det hele vel et formål, right?… right?”

*kigger blankt på tvskærmen*

gagathemovies: “det tager jeg som et ja”

Denne lille beslutning er selvfølgelig ligegyldig for de fleste mennesker i verden, men det var enormt vigtigt for mig. Jeg begyndte at tage min hobby seriøst, analysere og anmelde det medie jeg indtager, i stedet for bare at lade mig underholde. Hvad skal man bruge underholdning, afslapning og peace of mind til, hvis man kan kritisere ting i stedet??

Siden kom denne hjemmeside til og nu vil jeg så bruge den som platform til at fejre dette jubilæum. I løbet af december vil jeg gennemgå de vigtigste film og spil fra de sidste 20 år, ikke nødvendigvis de bedste i hver kategori, men dem som har betydet mest for mig og gjort mig til den person jeg er i dag.

Om man så kan takke disse spil/film eller give dem skylden, kan man finde ud af senere…

Creator of gagathemovies.dk , writer, lover & hater of movies, games and television...and by the way, this bio is broken!

Got Something to Say?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.