GaGa Says

Happy 10th Anniversary DD

Aw man, som tiden dog går, før man har set sig om så har man lavet det samme bullshit i mange år og det skal fejres.

David Bjerre og Dennis Rosenfeld‘s kritikerroste (jeg kritiserer ting og jeg har roste dem, så det passer) podcast Dobbelt D’s Definitive DVD Podcast fylder 10 år.

Jeg husker det som var det igår, dengang for 10 år siden, jeg downloadede en tilfældig podcast til min mp3-afspiller og glædede mig til at trykke play… det er så jævnt løgn, jeg var på ingen måde med fra starten, hvorfor skulle jeg dog hente en lydfil med to random nørders mening fra internettet?!

Men siden da er jeg kommet efter det, har hørt de fleste af deres mere end 400 episoder og er med tiden blevet ganske glad for de to nørders humor, viden og meninger, også selvom jeg ofte finder mig uenig i hvad der bliver snakket om… en slags Stockholm syndrom i lydformat (jeg ved godt at sammenligningen ikke helt holder, shut up, jeg syntes bare det er en sjov sætning).

Jeg i den forgangne uge og researchede til en artikel under titlen Top 10 Times Dobbelt D Had It Wrong, før det gik op for mig at det nærmest ville være umuligt at begrænse mig til kun 10 og på den anden side, syntes jeg måske heller ikke at den slags negativitet er passende, når man nu skal hylde dem… så det må blive en anden god gang.

Jeg vil tilgengæld takke drengene for utallige timers god underholdning som har gjort mange kedelige ting noget mindre kedelige. Det er unægteligt nemmere at komme igennem trivielle og/eller svære ting hvis fokus er på noget andet. Dobbelt D har mange gange hjulpet mig igennem opvasken, arbejdsdagen, græsslåningen, skriveriet… den sidste har jeg så fundet ud af, måske ikke er den bedste idé, da jeg flere gange zonede ud og endte med at skrive notat i stedet for det som jeg rent faktisk var ved at skrive.

Drengene har netop udgivet deres jubilæums-show hvor de gennemgår de forgangne 10 år og det er yderst… wtf, 811 minutter?!? Har de regnet med at det skal tage de 10 år at komme igennem?! Så meget opvask er der altså heller ikke i køkkenet (det er løgn, det passer sikkert meget godt)

Nu arbejder jeg mig selv mod et stort jubilæum i december, men det skal jo ikke altsammen handle om mig og det er oplagt at fejre disse to nørder, inden jeg begynder at klappe mig selv alt for meget på skulderen.

Creator of gagathemovies.dk , writer, lover & hater of movies, games and television...and by the way, this bio is broken!

Got Something to Say?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.