Best Ofs,  Games

Games of the Year 2014: The Worst

Året har nået sin ganske naturlige slutning, det er blevet tid til kigge tilbage og finde ud af hvad 2014 havde at byde på inden for interaktiv underholdning. Bip bip spillene er for længst lagt på hylden, men gagathemovies er stadig ikke så meget up-to-date at man har hoppet på de nye maskiner (PS4 eller Xbox One). Der har stadig været masser gode og interessante spil, men det betyder også at der desværre er enkelte spil som jeg ikke fik prøvet i løbet af året. Spil som Shadow of Mordor, Bayonetta 2, Wolfenstein og The Vanishing of Ethan Carter nåede ikke igennem maskineriet her på kontoret, noget som der sikkert bliver rådet bod på i de kommende måneder, men det gør ikke nogen forskel for dette års top 10 liste.

Inden vi snakker om alle de gode spiloplevelser, skal der dog først uddeles DNF-prisen for årets dårligste spil…

worstgame14

Jeg har hverken intentioner eller nogen generel lyst til, at skrive ret meget om Rambo: The Video Game, både fordi at et hvert minde om det spil deprimerer mig grænseløst, men også fordi jeg allerede af en eller anden mærkværdig grund har skrevet en 1000 ords anmeldelse af spillet. De spørgsmål som stilles i anmeldelsen står stadig ubesvaret, men en ting er nu tydelig, Rambo: The Video Game er uden tvivl det dårligste spil fra 2014.

Creator of gagathemovies.dk , writer, lover & hater of movies, games and television...and by the way, this bio is broken!

Got Something to Say?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.