2013,  Best Ofs,  Movies

XIII: Best Supporting Actress

Runners Up: Helen Mirren (Hitchcock), Nicole Kidman (Stoker), Rosario Dawson (Trance) og Lake Bell (Black Rock)

2013 var endnu et år hvor jeg havde svært ved at finde gode kvindelige biroller, det virker som at de fleste iøjnefaldende kvindelige roller var hovedroller, men efter lidt søgen fandt jeg da nok til at fulde kategorien ud. Helen Mirren var omtrent det bedste i den ellers mildt skuffende Hitchcock, Rosario Dawson fulgte uden problemer med James McAvoy og Vincent Cassell i Danny Boyle’s Trance, Lake Bell leverede endnu en solid præstation i Black Rock og selv om Nicole Kidman muligvis er det svageste element i Stoker, så er barren også sat ekstremt højt i den film.

Toni Collette er en af den slags skuespillere som konstant leverer fantastiske præstationer, det er nærmest ligegyldigt om materialet er godt eller dårligt og The Way Way Back er efter min mening blandt hendes bedste indtil nu. Det er en kompliceret, troværdig og gribende rolle som Collette giver hjerte og nærvær, hun formår at stjæle mange scener i en film fyldt med store skuespillere og præstationer, hvilket er lidt af en bedrift.

Creator of gagathemovies.dk , writer, lover & hater of movies, games and television...and by the way, this bio is broken!

Got Something to Say?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.